Over bouwadvies:

Wanneer u een bouwkundig probleem in huis heeft, is het verstandig om een onafhankelijke partij om advies te vragen over wat de aard van het probleem zou kunnen zijn en hoe het is op te lossen.
Het Bouwadviesburo kan u adviseren in de meest uiteenlopende bouwkundige problemen; van het achterhalen van de oorzaak van scheuren in de gevel tot het vinden van de oorzaak van vochtproblemen. Wij bestuderen uw probleem en schrijven een bouwkundig rapport waarin de oorzaak en de gevolgen duidelijk uiteen worden gezet.
Met dit rapport kunt u een specialist inschakelen die het probleem voor u kan verhelpen.
Ook bij andere vraagstukken kunnen wij u van dienst zijn. Zo kunnen wij bijvoorbeeld voor u een "nulmeting" opmaken. Een nulmeting is een momentopname waarin de huidige bouwkundige toestand van uw woning wordt vastgelegd. Dit is te overwegen wanneer er bij u in de buurt een bouwproject van start gaat waardoor uw woning schade zou kunnen oplopen. Schade kan bijvoorbeeld ontstaan door het langs rijden van zwaar bouwverkeer of als gevolg van ontgraving naast uw woning. Om een bewijs in handen te hebben dat de schade zeer waarschijnlijk is ontstaan als gevolg van de bouwwerkzaamheden, is het aan te raden om voorafgaand aan de werkzaamheden een nulmeting te laten opmaken, zodat u eventuele schade kunt verhalen op de verantwoordelijken.


terug